previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
Slider
linea.png
CAIAZZA & PARTNERS
I N T E R N A T I O N A L     L A W   -   F I R M

 

 

Advokatfirman Caiazza & Partners, som grundades 1988 av Massimo Caiazza - advokat verksam i Milano och Stockholm - har idag 5 partners:

ingresso2.png

Law Firm

linea.png

Mål

Vi arbetar för att skapa hållbara relationer med våra klienter, grundade på förtroende och pålitlighet. Vår främsta motivation är klientens framgång och tillfredsställelse vid uppnått resultat till följd av ett väl utfört arbete. Byrån har en stark internationell inriktning och lång erfarenhet av handels och företagsrelationer mellan Italien och andra europeiska länder, framför allt med Skandinavien..

Etik

Caiazza & Partners håller alltid högsta möjliga yrkesetiska standard gentemot klienter, motparter, tredje part, kollegor och myndigheter. Vi tror på yrkesetik och vi är övertygade om att de vägledande reglerna om god advokatsed skyddar våra klienter på bästa sätt

Kvalitè

Vår kvalificerade rådgivning och juridiska hjälp innefattar en grundlig förståelse av de ekonomiska och kommersiella frågorna av intresse för klienten. Fokus ligger alltid på klientens förväntningar och önskat resultat. Varje partners yrkeskunnighet och långa erfarenhet är alltid till ansvarig advokats förfogande genom interna samråd.

Verksamhetsområden

 

linea.png
ingressobn


 

 

Advokater

linea.pngAvv. Massimo Caiazza
Avv. Massimo Caiazza
Partner
Avv. Massimo Saporiti
Avv. Massimo Saporiti
Partner
Avv Carlo Pratesi
Avv Carlo Pratesi
Partner
Avv. Giacomo Maria Cremonesi
Avv. Giacomo Maria Cremonesi
Partner
Avv. Mauro Miranda
Avv. Mauro Miranda
linea.png